Kontakt oss

Telefon: 22 90 33 00
E-post: post@ennte.no

"*" indicates required fields

Kameraovervåking hos Message på Strømmen Storsenter

Vi tok en prat med jentene hos Message på Strømmen storsenter, om overvåkningskameraene i butikken!
 
 
Message på Strømmen storsenter er en av våre kunder, som har fått montert overvåkningskameraer i sin butikk. Vi var spent på hvordan de synes det fungerer med kameraer i butikken og hva de tenker om det sånn ellers!


Det er mandag ettermiddag og Thalia Gellerstedt og Elin Våde er på jobb. De forteller at de har fem kameraer i butikken, og at de til daglig ruller og går. De sjekkes eventuelt når det kan ha skjedd noe mistenksomt.

Ved spørsmål om bildekvaliteten forteller de at den er ganske så bra! Det står på bakrommet hele tiden, der de kan se skjermen med kamerabildene, og er enige om at det ser bra ut.

Fordelen ved å ha kameraer i butikk mener de er at man enklere kan ha full oversikt over butikken og det er enklere å holde styr på kundene hvis man er mistenkelig.

Når det gjelder brukergrensesnittet forteller de at det er enkelt å bytte kamerabilder på store skjermer, og kan dra de frem og tilbake. De føler at det er veldig enkelt og greit å bruke, og tenker at det ikke trengs noe mer med tanke på forbedringer.

Det er veldig bra å ha kameraovervåkning i butikken, hvis det skulle skje noe og man trenger å få oversikten. Det er en ekstra sikkerhet.

Vi tror folk legger merke til det når man har mer kameraer, da blir man litt mer obs selv – på at «oi, her passer de faktisk på, så her er det ikke noe vits i å prøve seg».
Utviklet av Creative, en del av Yes Group