Om oss

Ennte AS ble etablert i 2012, på basis av produktene til Checkpoint Systems Inc.
Vi er 21 ansatte, har kontorer og lager på Slynga i Rælingen og kategoriseres innunder bransjen Varesikring, Prismerking, Butikkprofilering, Kameraovervåkning, Kundetelling og Køsystemer.
Selskapet har franschiserett for merkevarene Checkpoint og Meto, som begge er kjente merkevarer med lang historie i norsk varehandel.

I 2017 kjøpte vi rettighetene til NemoQ AS og med dette tok selskapet et stort steg i sin posisjonering i norsk retail og offentlig virksomhet. Se mer her: www.nemoq.no

I 2018 inngikk Ennte AS en avtale med Danske Standard Systemer om å overta rettigheter for salg og distribusjon av utvalgte medisinske produkter fra StandardSystemer sin portefølje i Norge. Se mer her: www.standard-systemer.no

I 2020 kjøpte vi Norges eldste treningsutstyrsleverandør, Mobech Treningsspesialisten AS. Et selskap som har sikret sunn norsk folkehelse siden 1893. Sjekk ut deres kvalitetsprodukter på www.mobech.no

Vårt kundeløfte er «Mer Salg og Mindre Svinn» og Ennte leverer løsninger og produkter som gir dagligvare- og faghandelen umiddelbare resultater.
Ennte vil fremstå som en effektiv organisasjon som lever svært tett på sine kunder. Vi har eget stort lager, egen serviceavdeling og vi gir våre kunder rask og kundevennlig oppfølging.

Følg oss gjerne på Facebook

Våre ansatte

Nils

Adm.Dir. / Eier

Sjefen i huset. Nils Tveter har mer enn 20 års erfaring fra varesikring og tidl. Checkpoint. Sånn sett de beste forutsetninger for å kunne etablere Ennte AS tilbake i 2012. Aktivt med i salgsarbeidet på huset, og bryr seg egentlig borti alt mulig. Sa noen Leeds United?

Epost: nt@ennte.no
Telefon: 915 56 875

Mia

Administrasjonsleder

Dattera til sjefen passer på at alle får sine ordre registrert, fakturerer, planlegger installasjoner og service. Mia Tveter kommuniserer med alt og alle i en smilende tone, og passer på at de operasjonelle oppgavene løses fortløpende.

Epost: mt@ennte.no
Telefon: 402 24 712

Lars T

Arbeidende styreleder

Fra destinasjon Stavanger er vår arbeidene styreformann Lars Tveter aktivt med i driften. Alt fra operasjonelle montasjeøvelser til mer managment-rettet arbeid og kontakt med ulike samarbeidspartnere til selskapet.

Epost: lars@ennte.no
Telefon: 905 45 525

Lars N

Sjefsteknikker

Vår sjefstekniker. Hva Lars Næss ikke kan om varesikringsløsninger er vel strengt tatt ikke nødvendig å vite. Kort og godt, en stor ressurs og en bauta i selskapet.Epost: ln@ennte.no

Hans-Christian

Logistikk/HR/Adm.

Ennte har vokst på alle områder og etter hvert mye på administrativt, personal og markedsforhold. Da er Hans-Chr Eknes god å ha, systematisk og nøye på de viktige detaljer slik at HMS og tilsvarende har rett profil i huset.

Epost: hans@ennte.no
Telefon: 473 28 487

Lena

Markedskoordinator

Melodi Grand Prix-spesialist og markedskoordinator Lena kan alt om MGP, eller Melodifestivalen som hun omtaler det som. Husets svenske koordinerer markedsaktiviteter mens hun prøver å fortelle at Sverige har noe på gang i langrennssporet.

Epost: lena@ennte.no
Telefon: 452 28 535

Torbjørn

Salgssjef - Varesikring/kamera

Selvutnevnt super fotball-coach, men også vår Salgssjef med hovedansvar innen butikkprofilering, varesikring og kameraovervåking. Her går dagene i å skape gode løsninger for kundene som sikrer mer salg, og mindre svinn.

Epost: tb@ennte.no
Telefon: 959 88 211

Magnus

Markedssjef

Sa noen noe om LSK?! Da lytter Magnus kjapt øret og slenger seg med i praten. Ellers tar han seg av stort og smått i vårt markedsunivers med hjemmesider, annonser, SOME, og annet snacks han kan bruke penger på.

Epost: magnus@ennte.no
Telefon: 922 64 926

Marius

Teknikker

I sin sorte Ford Connect teknikerbil er Marius Amundsen på farten overalt hvor kamera skal installeres. Lett på foten, høyt- og lavt, ja mer arbeidsvillig fyr skal du lete lenge etter. Verst av alt er at han er trivelig å prate med også.. Vi gir oss ende over.


Epost: ma@ennte.no

Thomas

Tekniker og selger - NemoQ

Kø, alpint, golf, i den rekkefølgen. Thomas er primus motor i vårt NemoQ univers og setter køen i system før du vet det. Med en høy og tydelig røst er han lett å holde styr på hvor er til en hver tid, i skrivende stund høres han fra lagerbygget her på huset. Snart høres han ved en kø nær deg.

Kristian W. B.

Lager & Logistikk

Gårdsgutten fra Fyresdal har flyttet til Rælingen, og med hus et steinkast fra Ennte sitt hovedkontor er det å styre lageret noe som nesten kan gjøres fra sofakroken. Kristian er en arbeidskar med smil om munn og en løsning for det meste.


Epost: kwb@ennte.no

Victor

Tekniker

Med bølgete hår og et lurt smil står Victor klar til å sette køen i system. Får du gleden av å få besøk av Victor kan du glede deg til rask og effektiv service.
Ken-Roger

Tekniker

Altmuligmann og husets største JA-mann. Om det er snakk om EU er ukjent, men har du en arbeidsoppgave er Ken-Roger først i løypa til å si ja.