Kameraovervåkning

Kameraovervåkning i butikk

Ennte er spesialist på kameraovervåkning til butikker, og vi har montører over hele landet.

  • Skreddersydde lønsinger for alle butikkstørrelser
  • Alt-i-ett løsning for små butikker, bakerier etc.
  • God kameraovervåkning skaper trygghet for ansatte og kunder
  • Forebygger svinn og tyverier

Kameraovervåkning som forebyggende tiltak

Har du noen gang gått inn i en butikk med kameraovervåkning i inngangspartiet og vinket til deg selv i skjermen? Det er du ikke alene om. For de aller fleste gir seg selv et lite vink, et smil eller et blunk når de ser seg selv på skjermen. Dette hverdagslige øyeblikket er for oss et tegn på at de aller fleste ser positivt på kameraovervåkning i butikk.

I tillegg gir det også et tydelig tegn på at kundene er oppmerksomme på at de blir overvåket. Nettopp dette betyr mye for å forebygge svinn og hærverk i lokalet. For terskelen for å ha lange fingre og olukke med seg varer uten å betale for de blir hevet vesentlig om du føler at noen følger med på deg.

Med et skarpsynt kamerasystem fra Ennte, stiller du og din butikk sterkere enn de fleste i kampen mot svinn og tyverier.

Om du vil lese mer om hvordan kameraovervåkning og varesikring fungerer i praksis hos en av våre kunder, kan du lese om det her:

Mostue Lillestrøm

Kamera sikrer økt salg

Kameraovervåkning har blitt stadig viktigere. Både som et forebyggende tiltak, men også for å ha kontroll over hva som skjer i butikken til en hver tid. Eller for å øke salg! Det siste punktet virker kanskje søkt å påstå, men det er faktisk noe i det. Flere av våre kameraer kommer med «heat-maps» som måler trafikk i lokalet, og viser klart hvorda kundene beveger seg i butikken.

Slik kan du optimalisere lokalet og innredningen for å sikre økt salg gjennom riktig kundeflow.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group