Meto Expert 1426 M Prismaskin

Meto Expert M 1426 er Meto’s nyeste prismaskin og er bedre enn noen gang. Maskinen har to nummerlinjer 8 små siffere på øverste linje for koding eller dato, og 6 siffere på nederste linje for pris. Meto Expert 1426 L bruker etiketter i størrelse 26x16mm.

Maskinen er som sagt bedre enn noen gang. Lokket til etikettene har fått ny lukkemekanisme som er 50% sterkere enn tidligere Meto modeller, du vil med andre ord ikke oppleve at rullene faller ut! Stabiliteten på front-lappen er forbedret med 40%, og håndtaket er forbedret med 30%. I tillegg er fronten gjort gjennomsiktig for en enda enklere plassering av etikettene i maskinen.

 

1.790kr eks. mva,

SKU 30010666 Kategori

Beskrivelse

Meto Expert 1426 M Prismaskin: Presisjon og Effektivitet i Én Enhet

Ønsker du å ta prismamerkingen til det neste nivået med en prismaskin som kombinerer presisjon, hastighet og brukervennlighet? Da er Meto Expert 1426 det ultimate valget for deg. Denne avanserte prismaskinen er skapt som en videreutvikling av den kjente Meto Eagle-modellen, men med oppdaterte løsninger for å møte dine behov når det gjelder nøyaktig prismerking og smidig prisadministrasjon.

Egenskaper som Utmerker Seg:

  1. Overlegen Presisjon: Meto Expert 1426 er konstruert for å levere prisetiketter av høyeste kvalitet. Den presise prismerkingen sikrer tydelige, skarpe prisetiketter som er enkle å lese for både ansatte og kunder.
  2. Høy Utskriftshastighet: Spar verdifull tid i butikken med Meto Expert 1426 sin imponerende utskriftshastighet. Rask og pålitelig prismerking sørger for mer tid til å gjennomføre salgene, og mindre tid til det administrative med å prise varer.
  3. Flere burksområder: Uavhengig av hvilke merkingsbehov du har, kan Meto Expert 1426 håndtere dem. Med støtte for forskjellige merkingsformater og et bredt spekter av nummer og symboler, er du dekket for enhver vare i butikken.
  4. Langvarig Holdbarhet: Den robuste konstruksjonen av Meto Expert 1426 sikrer at maskinen holder lenge, selv under krevende forhold. Den er bygget for å vare og tåle daglig bruk i travle butikker.
  5. Enkel Integrering: Meto Expert 1426 kan enkelt integreres i din butikkhverdag, og etikettene fra din Meto Eagle maskin fungerer selvsagt i Expert-universet også.
  6. Miljøbevisst Design: Med fokus på bærekraft er Meto Expert 1426 utviklet med mål om et lavest mulig klimaavtrykk for å minimere miljøpåvirkningen.

Enten du driver en liten butikk eller en større detaljhandelskjede, vil Meto Expert 1426 prismaskin være din pålitelige partner for effektiv prismamerking. Oppgrader din prisadministrasjon med en enhet som kombinerer avanserte løsninger med brukervennlighet, og opplev en smidigere og mer profesjonell prismamerkingsprosess.

Meto Expert M 1426 er Meto’s nyeste prismaskin og er bedre enn noen gang. Maskinen har to nummerlinjer 8 små siffere på øverste linje for koding eller dato, og 6 siffere på nederste linje for pris. Meto Expert 1426 L bruker etiketter i størrelse 26x16mm.

Sjekk ut alle våre prismaskiner i nettbutikken